Procesul de inlaturare malware nu este automatizat.
Cand spunem ca un site este infectat inseamna ca a fost adaugat cod malitios in site. Pentru inlaturarea respectivul cod este necesar sa ne autentificam la site si sa inlaturam codul malitios din fisierele site-ului.
Pentru ca acest proces implica modificari la site-ul dvs., avem nevoie de acceptul dvs. inainte de a incepe acest proces. Nu dorim sa ne implicam in efectuarea de modificari in cazul in care si dvs. efectuati modificari la site. In momentul in care avem acceptul dvs. de a incepe procesul de curatare este necesar sa ne confirmati ca nu mai aduceti alte modificari la site in momentul in care se incepe acest proces.
Va mentionam ca nu salvam parolele dvs. si va recomandam ca dupa finalizarea procesului sa modificati parolele dvs. de cPanel sau parolele site-ului.
Cele mai populare articole
Restaurarea fisierelor
Infectarea poate implica cateva tipuri de probleme site-ului dvs. Adaugarea fisierelor: in...
Se va aplica un update la site ?
In cazul in care folositi Wordpress ca si CMS si ne putem conecta la site-ul dvs., da va fi...
Salvati backup-uri ?
Nu salvam backup-uri pentru site-ul dvs. insa, salvam copii de siguranta pentru fiecare fisier...
Cum scoateti site-ul dvs. dintr-un blacklist ?
In cazul in care site-ul dvs. este infectat cu un malware, anumite companii de securitate pot...
Cat anume dureaza devirusarea site-ului ?
Timpul necesar ca site-ul dvs. sa fie delistat dintr-un blacklist depinde de cine a blacklistat...
